7 de Juliol 18h – Webinar Capital Natural i Empresa – Propostes per a Cupons ProACCIÓ Green per a definir estratègies d’empresa

MinkaDev i jordipietx.NET fa un temps que treballem per fer arribar el concepte de capital natural i de restauració ecològica al món de l’empresa.

A rel de la jornada La Pèrdua de Biodiversitat afecta el meu negoci?, organitzada el Febrer passat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya. En aquesta jornada es va fer evident l’oportunitat i la necessitat de connectar millor les empreses catalanes amb el seu capital natural.

En paral·lel la nova línia del programa ProACCIÓ Green en canvi climàtic facilita l’elaboració d’estratègies i fulls de ruta en aquest àmbit i a través dels anomenats Cupons ProACCIÓ Green. Els cupons son ajuts que no requereixen cofinançament i aporten 8,000 € a les empreses interessades en definir aquestes estratègies. Els cupons se sol·liciten a través de la contractació d’assessors acreditats. Jordi Pietx i Antoni Oliva (MinkaDev) som assessors acreditats.

Per explicar millor la proposta d’anàlisi de Capital Natural i Regeneració d’Ecosistemes, i per facilitar el contacte amb empreses interessades organitzem conjuntament el WEBINAR Capital natural, ecosistemes i empresa: innovació i noves oportunitats, el proper dijous 7 de Juliol a les 18 hores. Si et pot interessar, registra’t al zoom de la sessió i et farem arribar més informació, tant si ens pots acompanyar al webinar com si no. També podeu contactar demanant informació a enxarxa@jordipietx.net.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy